my nuff

KaK EnGkU Oh KaK EnGkU....

Dari pagi tadi aku dok pikir apa mende aku nak merepek kat blog aku ni..... Bila dah boring sangat aku baca paper ari ni..... Zupppppppp........ terkedu aku bila tengok citer pasal Kak Engku n Hubby nak bercerai..... tapi masih belum disahkan lagi..... HUhuhu ......... aku dah memang minat giler ngan kak engku tu..... sebab aku suka dengan krew sinar pagi....minta-minta semuanya ok...... janganlah sampai bercerai berai......

2 comments:

~aSHa~ said...

mintak dijauhi kak engku wei....

ibu amirul said...

tu lah pasal...... ari ni ada lagi citer pasal tu.....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff