my nuff

HaRi IsNiN 20.09.2010

Assalamualaikum.... lama sangat tak update blog ni.... almaklum lah sibuk cuti raya....
Hari ni kebanyakan semua orang dah start keje.... memang sibuk....
Tadi aku bawak Faiz gi amik gambar pasport sebab nak masuk tabika tahun depan. (hahaha dah besar anak aku)... Lepas tu ge le tabung haji nak bank in duit raya anak2.... Pergh.... punyalah ramai manusia... tu tak jadi hal kat aku..... tapi yang wat aku hangin satu badan bleh plak pompuan yang duk kat kaunter tu bersms sambil wat keje...... dah le wat keje lembap..... sabo jelah......

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff