my nuff

BIAR BETUL.....


Ish ish ish.... biar betul pemandu wanita lagi ganas..... ye ke? aku pun lady driver gak.... hmmmmm tapi betul kot... sebab bila pegang stereng kete tu hilang keayuan aku (hahaha ayu ke). Macam ada aura yang membuat kan aku bawak kete ala-ala macam F1. hahaha.. tapi betul sih. sebelum ni aku duk kat bandar. so semua orang tak kira laki ke pompuan ke... sume bawak kete laju... nak kejar masa..... tapi bila aku duk kat sini ( tempat yang bukan bandar) aku jadi macam terkena kejutan budaya jap... diorang bawak kete ala-ala makan angin gitu walaupun duk kat lane kanan... aku ngaku memang aku suka bawak kete laju2..... tapi aku bawak kete laju2 bila aku sensorang je..... kalo aku bawak orang terutama sekali bawak anak2, aku bawak kete slow je mengikut had laju ditetapkan...

tapi nape baru sekarang diorang nak bangkitkan isu pemandu wanita ganas.... mungkin sebab sekarang hampir semua wanita boleh memandu..... mungkin gak kerana tercabar ngan kutukan orang lelaki yang mengatakan pompuan bawak kete lembap.... tapi tak jugak wei.... ada gak pemandu lelaki yang lembap...... tapi betul lah kata Maznah Zulkifli tu... bawak kete laju bukan spesifik kepada sesuatu gender je..... nak tau lebih lanjut baca sisipan Mega kat Utusan 14.07.2010 (hari ni lah tu)....

Oklah wei... samalah kita pikirkan.......

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff