my nuff

MaSaK LoMaK CiLi PaDi...

Semalam korang sume buka apa? Aku macam biasa lah makan nasi. Kalo sebelum2  ni aku akan try resepi2 baru tapi semalam aku masak yang biasa2 je, daging masak lemak cili padi ngan goreng ketam ( Mr. Hubby bawak balik sebab tak abis jual kat kedai). So belum 6.30 lagi, aku dah siap masak. Sebab senang je. Tumbuk cili ngan kunyit hidup, titik kan serai, masuk daging (siap disiang oleh Mr. Hubby kat kedai) ngan kentang, lepas tu santan.. Hmmmm..... Sonang bai tu.... Sahur pagi tadi pun makan lauk yang sama je... cuma ketam je dah abis.... so aku goreng ikan masin gelama belah.......
Malam tadi Faiz sakit gigi... Hmm tak tido dibuatnya... Bila bangun tido pagi tadi, aku tanya sakit lagi tak gigi? Dia jawab dah ok dah.... Ye lah tu....
Tadi baca blog kengkawan... masing-masing dah start shopping raya atau merancang nak shopping raya.. aku je tak plan apa2 lagi..... huhuhu...
bicarakata: sesapa nak jadi cikgu tadika permohonan dibuka sekarang hingga 24.08.2010. borang boleh amik kat laman web KEMAS.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff