my nuff

Akhirnya Tamat Sudah...... Akademi Fantasia..

"Yes yes yes, Fina dapat nombor 3"... tu lah jeritan kami sekeluarga bila diumumkan Fina dapat nombor 3... memang we ollss tak berkenan betul ngan budak kerempeng tu... Sib baik dia ada imuniti ke Final, kalo tak dah terkeluar pun...... okeh tutup citer pasal budak poyo tu....
Akhirnye AF abis gak untuk selama-lamanya. Aku bukan lah peminat tegar AF ni, start tengok masa AF musim kedua. Atas sebab tertentu aku adalah gak berabis top up sms student peberet masa second AF tu. Tapi tak dapat masuk final pun..... sapa dia tunggu......
Malam tadi Hazama dah dinobatkan sebagai Juara AF yang terakhir. Ingat lagi masa prelude untuk AF4, si Hazama ni pun ada gak. Maybe nak tarik perhatian pengetua masa tu (Ramli Sarip) dia nyanyi lagu Zakiah. Tapi tak dapat masuk gak AF masa tu. Tapi mungkin Tuhan ada percaturan sendiri untuk Hazama. Yelah mana tau kalo dia masuk AF4 belum tentu dia jadi juara kan. So bila masuk AF9 terus dapat jadi champion walaupun masuk tengah2.
Secara keseluruhan persembahan malam tadi boleh dikatakan ok lah.. Sebab ada lagi malam final yang lagi best. Kredit untuk Pengetua Amy ngan kumpulan Search. Memang terbaik dari ladang.
Apapun memang puas hati ngan keputusan malam tadi.

cubitanrasa: sib baik student peberet aku menang kereta persona tu.... ahaks.

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff