my nuff

...:::BERSIH yang kotor:::...

Assalamualaikum..
Hmmm.... semua dah sedia maklum dengan perhimpunan haram yang diadakan kat KL Sabtu lepas. Ramai yang dithan polis termasuk kanak-kanak... Wah kanak-kanak pun terlibat juga... Bagi aku itu semua adalah agenda politik busuk pihak tertentu.... Dan yang jadi mangsa ialah rakyat.... Aku tak faham apa yang mereka dapat dari perhimpunan tu... Yang pasti nama baik Malaysia dah tercemar.... Juga yang paling sedih bila majoriti yang terlibat adalah orang-orang Islam yang melaung-laungkan kalimah Allah....
Tak kisah lah siapa dalangnya tapi perbuatan tu betul-betul memalukan... Orang-orang kafir kat Barat nun duduk bersilang panggung sambil bertepuk tangan..."Hahaha tengok tu, kalau dah namanya orang Islam, kat mana-mana pun sama, perangai macam pengganas.".....

Cubitanrasa: Teringat kata2 sorang pakcik yang datang beli surat khabar mengutuk orang2 yang berkenaan,"orang lain sibuk nak maju kedepan, diorang sibuk nak mundur ke belakang".

5 comments:

Kerabu Jantung said...

...malangnya ramai yang tak sedar...

ain1914 said...

Kerabu Jantung: Betul2..

Kerabu Jantung said...

akak nak tanya adakah blog bingkisan hati dengan aku insan biasa orang yang sama?

I was quite confuse, nak baca blog ibu amirul tiba-tiba lain pulak yang keluar, not sure orang lain atau orang yang sama!

Kerabu Jantung said...

ok got it, i salah tekan blog orang lain!

ain1914 said...

bingkisan hati orang lain punya, aku insan biasa baru ibu amirul punya.. hehehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff