my nuff

...:::Panas...Panas:::...

Huhuhu, hahaha, hehehe.... Apa lah kena ngan Ain ari ni. Tak betul kot... ahaks....  Dua hari ni, terasa kerjaya Ain ni mencabar dan dicabar... Hok aloh ape citer cabar mencabar ni.
Semalam naziran datang opis check fail kewangan... Banyaklah plak query dari naziran tu.. Dah le yang tukang buat tak de... yang ada tukang tenyeh kat kertas je... So Ain ngan MML jawab jelah mana yang boleh.... Tapi kira hangat lah gak... B4 ni ok je... Tiba kena kat Pn. PA tu banyak plak yang tak kena nya... Last2 kul 5.30 baru settle..
Hari ni plak ada exit ngan sekolah yang banyak problem... Sekolah tu punya problem menyebabkan sekolah tu dapat Sijil Berteguran... Tapi pengetua tu tak leh terima plak... Siap tuduh audit tak membantu lah, tak bagi peluang lah... Pehal lah ngan pengetua tu, rasa nya dah banyak peluang bagi kat sekolah tu... Bila peluang tak digunakan sebaiknya, abis lah citernya... Tapi Ain malas nak layan orang yang tengah marah2 ni. Lebih baik angkat punggung, blah dari situ, sebelum api kemarahan mula tercetus..
Ntah lah kan, kita sebagai manusia biasa ni selalu kalah ngan keadaan... Mungkin kita rasa kita boleh handle semua yang ada disekeliling kita... Macam naziran yang datang buat check, Ain terima jelah segala teguran. Dah itu kerja dia dan dia buat kerja ikut peraturan yang ada... Sama lah juga ngan Ain, kami sebagai auditor semak ikut peraturan yang ada. Bila tak ikut peraturan, kami akan bangkitkan... Jadi kami pun mengharapkan pihak yang kena audit terima dengan hati terbuka....
Tapi tu lah kan... Bila kita wat baik tak semestinya orang akan wat balik ngan kita kan.......

 Cubitanrasa: Tengah layan KL Gangters... Hahaha Bleh tak?

No comments:

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff