my nuff

...:::Ben Ashaari Ajak Kenal Blog Ini # 2:::...

Salam Semua,
Wah...... Ain join segmen BA lagi. Seperti tujuan segmen ini diadakan iaitu untuk mendapat kenalan baru sama lah juga ngan tujuan Ain join segmen ni.
Ain dapat tau segmen ni melalui Blog BA sendiri, sebab Ain follow. So kalo kengkawan nak join gak, bleh klik banner kat atas.

Siapa AIN1914
Ain seorang isteri, ibu kepada dua anak, anak sulung dari 5 adik beradik, kakitangan gomen, duk kat Temerloh.
Mula blog pada 22 April 2010. Atas sebab tertentu, berenti tulis blog dan sekarang kembali aktif.. Hahaha..
Blog Ain ni bukan citer pasal hal peribadi je, tapi macam-macam. Apa saja yang terlintas, terbaca, tertengok atau apa-apa ter lagi lah yang Ain rasa boleh dikongsikan dalam blog ni.
Url blog ni - http://www/ibuamirulpunyeblog.blogspot.com
Ibu Amirul adalah kerana Ain ibu kepada Amirul Faiz dan Amirul Fahim....
Ok. Itu serba sedikit tentang Ain yang Ain bleh share ngan kengkawan semua.
Selamat Berkenalan Semua...

Review Blog - Bleh Klik banner atau url untuk terjah blog

1.
Memang comel. Kalo tak tengok sapa yang tulis, mesti ingat pompuan yang empunya blog ni. Tapi yang sebenar blog ni milik seorang lelaki... Pilihan warna yang mendamaikan...

2. http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Cooollllllll.... ala-ala macam laman web radio gitu... tapi jangan keliru... banyak slot yang ada yang boleh dikongsikan... memang coollllll

3. http://www.nadzrie.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Background yang mendamai kan... Hijau gitu...
Entry dalam blog ni tak terhad pada 1 topik je... ada macam2...

4. http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Blog Ayah Su atau pemilik nya bernama Azam.. Kalo nak tau info pasal alam flora bleh terjah blog ayah su... segala jenis poko yang kita tau rupa tapi tak tau nama dan kebaikannya... blog ayah su best.....

5. http://lulu-pages.blogspot.com/

Antara blog yang Ain paling suka, hampir semua entry dia Ain baca... Sebabnya... Entry Lulu pasal berita semasa... Rugi wooooo... kalo tak baca... Lagi satu blog Lulu memang comel...

6. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Blog yang baru Ain follow.. Background penuh ngan gambar... Baru tau yang mak dara ni artis rupanya...  Salam Perkenalan Mak Dara

7. http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ben-ashaari-ajak-kenal-blog.html

Memang sempoi blog cik adik ni... ringkas ... tak sesak...

Rasa nya tu aje yang termampu... Pada yang sudi jengah blog Ain ni...
Terima Kasih Daun Keladi,
Kalo Sudi Jengok Lah Lagi...

15 comments:

azam said...

dah kenal ni....nanti singgah² selalu ye

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Waaa mak suka dengan nama blog ni macam nama sebuah drama.. =)

FareezVanFillers said...

hehehe thanks kos jgok dan komen blog saye,..hehhehee blog kamu pon suda sye jgok dan hehehehehheeh

CKB said...

hye ibu amirulll

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

DoodleLicious said...

Hye..datang ziarah geng segment

keep in touch ya ^^

Bella said...

Hai... Salam perkenalan...^^
Singgah kesini dari segment yang sama...

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ dah tulis komen tentang blog ni..

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

suhailaselaginella said...

follow awak kat sini..:-D

http://suhailasellaginella.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

POP said...

Singgah sini dari segmen Abang Ben :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah bls kunjungan, follow kamu juga :)

Asyikin said...

jalan2 sini, jemput datang and follow :)

Anonymous said...

pharmacy smith lexington nc http://icepharmacy.in/rhinoplasty/rhinoplasty-picture boots pharmacy cork ireland 3487569

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/bupropion.htm][img]http://legalusdrugstore.com/22.jpg[/img][/url]
spectrum pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/topamax.htm gneneral med pharmacy rotation objectives [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/mevacor.htm]clomid pharmacy[/url]
cash on delivery pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/generic-imitrex.htm apha pharmacy meeting [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/intagra.htm]intagra[/url]
pharmacy technician instructor job http://certifiedpharmacy.co.uk/products/metoclopramide.htm the cosmetic pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/indinavir.htm]cheap pharmacy nowra[/url]
pharmacy algoddones mexico http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/erection-packs.htm walmmart pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/astelin.htm]astelin[/url]
peoples pharmacy austin http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cialis-professional.htm malcolm grow pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cozaar.htm]pharmacy techncian instrcutor salary[/url]

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff