my nuff

...:::Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina:::...

Salam Semua,
Hari ni Ain join segmen baru plak... Segmen anjuran Lulu Caldina... So sesapa yang nak join bleh klik kat banner k...
So cakap pasal Lulu ni, Ain tau pasal blog ni bila Ain join segmen Ben Ashaari. So bila dah tukar2 blog ni, Ain follow blog si Lulu Caldina, blog dia memang comel. Part yang paling best sekali, tak yah susah2 nak selak surat khabar sebab kat blog Lulu ni memang citer pasal isu semasa yang terkini... nak citer pasal eksiden, gosip artis, berita sukan pun ada.... Cayalah...
Untuk segmen "Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina" ni, saja nak cuba nasib walaupun sedar blog Ain tak lah lawa mana pun... Tapi lepas join banyak segmen ni, fikiran Ain terbuka tentang dunia blog, yang paling best dapat ramai kenalan.
Ok lah, kengkawan sume jangan lupa klik banner tu tau....
Bye...

9 comments:

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil.

Kancil datang dari segmen yang sama...Semoga blog kamu berjaya terpilih menjadi blog pilihan lulu...

Azzah said...

singgah dari segmen sama..comel header..:)

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

fRaMe+LenSeS said...

awk, awk. Nadh nak cadangkan buat popup cmment. Mudah orang nak tinggalkan komen tu. ;) maceh. ;)

ain1914 said...

Gen2Merah : Tq cikgu
Kancil8349: Tq.
Nadh: Tqvm.. Tapi Ain ni kufur nikmat bab blog ni. tal geti nak wat popup tu... huhuhu

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Lulu Caldina said...

terima kasih sebab sudi join.. terharu woo...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff