my nuff

...:::Blogwalking Sebelum Raya:::....

 Cik Lulu wat segmen lagi. So Ain tak lepas kan peluang ni. Kata Cik Lulu, tujuan segmen ni untuk senangkan kita wish Selamat Hari Raya. Klik kat link yang join segmen ni.

So, Ain ambil kesempatan ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya kepada semua kengkawan yang sudi jalan-jalan kat blog Ain ni. Sayang kengkawan semua.

23 comments:

Gen2Merah said...

Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

ain1914 said...

Selamat Hari Raya GEN2MERAH

!! YaNa YassiN !! said...

Selamat hari raya ain,.. bila lah dapat jumpa kan??

ain1914 said...

Selamat Hari Raya Yana.. Kalau ada rezeki kita akan jumpa...

norhatizahmohamed said...

hi ! salam aidilfitri :D
blogwalking sini. jemput ke blog saya ye :D
http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

- abdul hadi abdul muti - said...

BW sebelum raya!! jalan-jalan sini sambil follow blog ni. huhu
http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

*comel budak dua orang tu*

syerz eyryn said...

hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
salam perkenalan :))

okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

ain1914 said...

Hadi: Selamat hari raya. Budak comel dua orang tu hero2 akak.
eyryn : Selamat hari raya

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

waa
org temeloh
same la kite
hehehhe

BW n F sini
selamat hari raya
to my blog - Acapsuur (>,<)

Citra NaniZam said...

Citra datang kunjung balas..

thanks terjah blog citra.. citra dah follow ain..

Selamat Hari Raya..

Citra NaniZam said...

Citra datang kunjung balas..

thanks terjah blog citra.. citra dah follow ain..

Selamat Hari Raya..

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

terima kasih sudi berkunjung ke teratak syasya n jempuk syasya ke teratak cumil ini !
maaf diterima walaupun tiada kesalhan yang dilakukan oleh kamu

ArulchelseA said...

selamat hari raya... balas kunjungan ..

Alisya said...

salam lebaran, maaf zahir dan batin dari WARDAH ALISYA

Famili Ceria said...

balas kunjungan...Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

lieynanilaz said...

salam ziarah dari segmen lulu...selamat hari raya...:)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

Selamat Hari Raye,
Semoga Syawal kali ini memberi penuh makna...

blogwalking dari segmen :)

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

ArulchelseA said...

selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

ctie anis said...

singgah balas..maaf ye lambat singgah,internet problem pulak..selamat hari raya~
:)

Lulu Caldina said...

Salam aidilfitri :)

Iliani Rahimi said...

salam ramadhan ;)
cik yanie singgah n follow ;)
Slamat Hari Raya ;)

Aziela said...

Selamat Hari Raya dan selamat berkenalan. Semoga bergembira di Hari Raya. Follow awak

ziraziz said...

salam ukhuwah...

selamat hari raya aidilfitri..

maaf zahir n batin... :)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff