my nuff

...:::Nak Baju Bola:::...

gambar hiasan
Salam Semua....
Hari ni nak citer pasal hero Ain yang bongsu tu... sapa lagi kalo bukan adik Fahim.... Sejak dua menjak ni dia obses betul ngan baju bola... siang malam nak pakai baju bola... baju bola tu ada 6 pasang je.. tu pun termasuk abang punya... tapi sebab nak layan obses si anak... yang mama ni sarung je lah baju bola tu tak kisah le sapa punya...  Malam tadi dah pakai jersi arsenal (abg punya), pagi ni nak pegi taska pakai jersi Malaysia... huhuhu... adik... adik...
Tapi pagi ni adik Fahim tak berapa nak sihat... dia selsema ngan batuk... badan pun macam dedo cikit... tapi Ain dah bekalkan vicks ngan cool fever dalam beg dia ngan dah pesan kat pengasuh dia... Sebenarnya Ain tak biasakan sangat anak2 ngan ubat... kalo diorang demam... Ain cuba cara lain dulu... letak tuala basah ke... pastu sekarang kan dah moden ada cool fever... letak menda alah tu dulu ke... tak pun minta atuk diorang jaram kan ngan air daun... tak ingat daun apa... Insyaallah biasa kalo demam sikit tu boleh baik je...
Ok lah... nanti sambung lagi... babai.... muahhhh

...:::Minggu2 Yang Sibuk:::...

Salam semua....
Huhuhu dah lama rasanya Ain tak berceritakan.... Dua minggu kebelakangan ni minggu yang sibuk sebab nak menyiapkan kerja-kerja akhir... So dalam minggu ni relaks lah sikit. Tinggal nak touch up mana yang kurang je...
Minggu ni gak ofismate Ain mula memeriahkan pantry ofis ni... Diorang masak hari2... Memang best... dapat jimat duit... Kuikuikui... Hari ni projek nak siapkan bahan buat sate... Tapi sate tu bukan le bako tak opis ni.... ada yang terbako plak ofis ni kan... Kita orang just tolong cucuk daging/ayam je.. balik nanti ofismate bawak balik bako kat umah dia... hehehe....
Tapi pagi2 ni diorang nak wat nasi goreng makan ngan kerabu kedondong/amra.... kengkawan penah makan? Ain tak penah makan sebenar nya... tu yang nak cuba makan ari ni.... Nak nak dalam keadaan sekarang ni... memang suka makan benda yang masam2 ni....
K lah kengkawan... stop kat sini dulu... nak ge "berkhalwat" pas tu nak touch up muka  jap.... ba bai... muahhhhhh.........

BEN ASHAARI

Yang Popular

Terima Kasih Sahabat

my nuff