my nuff

...:::Minggu2 Yang Sibuk:::...

Salam semua....
Huhuhu dah lama rasanya Ain tak berceritakan.... Dua minggu kebelakangan ni minggu yang sibuk sebab nak menyiapkan kerja-kerja akhir... So dalam minggu ni relaks lah sikit. Tinggal nak touch up mana yang kurang je...
Minggu ni gak ofismate Ain mula memeriahkan pantry ofis ni... Diorang masak hari2... Memang best... dapat jimat duit... Kuikuikui... Hari ni projek nak siapkan bahan buat sate... Tapi sate tu bukan le bako tak opis ni.... ada yang terbako plak ofis ni kan... Kita orang just tolong cucuk daging/ayam je.. balik nanti ofismate bawak balik bako kat umah dia... hehehe....
Tapi pagi2 ni diorang nak wat nasi goreng makan ngan kerabu kedondong/amra.... kengkawan penah makan? Ain tak penah makan sebenar nya... tu yang nak cuba makan ari ni.... Nak nak dalam keadaan sekarang ni... memang suka makan benda yang masam2 ni....
K lah kengkawan... stop kat sini dulu... nak ge "berkhalwat" pas tu nak touch up muka  jap.... ba bai... muahhhhhh.........

1 comment:

Gen2Merah said...

pergghh, dulu saya masa jadi kerani kat opis pun selalu dapat makan2 free ni... seronok kan dapat kawan2 yang sporting.. sama2 bekerja, sama2 merasa...

selamat malam Ain...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff