my nuff

Minggu Yang Memenatkan... - Trip KL..

Dalam masa dua minggu ni aku asyik travel je.. 15-16 Jun ge KL ada kursus. 20-22 Jun ge Kedah plak melawat sedara mara kat sana. Memang memenatkan. Kalo ikutkan macam-macam aku nak citer kat sini.. Tapi kena ambik masa sikit. Ini pun break kejap dari wat keje yang berlambak tu sebab pen nak signature tak de. (hahaha alasan semata-mata).

First, aku nak citer pasal trip ke kl. Bukan jalan-jalan tapi sebab kena ge kursus. Pegi 2 hari 1 malam. Stay kat Hotel Midah sebab dekat ngan HQ aku tempat aku berkursus. Jalan kaki ke....

Perjalanan dari Temerloh ke KL. -LPT-
Kiri kanan masih dipenuhi hutan rimba


Tebing batu tepi highway
Hahaha.... nak masuk terowong Genting Sempah
HUHUHU mesti sedih bila lalu sini sebab teringatkan tragedi pesawat nuri yang terhempas kat sini. Tak tau nape begitu meninggalkan kesan kat aku.
Dalam terowong.....
Sampai sudah kat KL yang penuh ngan Hutan Batu...... Sesat sejam sebab driver terlepas jalan... hahaha
apa lagi shopping lah kat sini dan sekitarnya..... abis kopak duit aku... huhuhu

Sib baik lah aku tak kerja kat KL ni. Memang pening kepala duk sini..... Masa perjalanan balik aku tak snap apa2 gambar pun sebab aku Zzzzzzzzzzzzz................. hahahaha


cubitanrasa: Cuak gak bila naik ngan driver ni.. beberapa kali nak terbabas... huhuhu

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff