my nuff

...:::Huhuhu Sedihnya:::...

Salam Jumaat semua,
Seperti yang semua sedia maklum HM gagal layak ke peringkat seterusnya selepas sekadar seri 1 sama ngan Singapura. Huhuhu... Tak tau lah kenapa macam sedih sangat... Mungkin sebab excited sangat ngan match kali ni... Dan mungkin perasaan ini yang dirasakan oleh TTK bila pasukan kesayangannya Arsenal kalah.
Kalau ikutkan malam tadi Ain tak tengok game tu tapi hanya sekadar mendengar dari bilik. Nak tau sebab apa tak tengok, sebab TTK kata kalau Ain tengok sure kalah. So Ain tak da lah duduk depan tv tengok bola. Just dengar ulasan pengulas bola ngan ulasan TTK kat luar... Hahaha... Kalo ulasan TTK banyak lah perkataan yang tak sedap didengarkan.... Nama2 yang disebut2 TTK macam Ismail Faruqi, Mahali, Amaredan ngan player India tu (tak ingat apa namanya). Dan biasanya bila nama tu disebut oleh TTK, makna player tu main tak betul lah...
Apa pun, syabas untuk HM dan walaupun kalah... Kalian tetap di hatiku (hahaha boleh tak macam tu).

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff