my nuff

...:::Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina:::...

Salam Semua,
Hari ni Ain join segmen baru plak... Segmen anjuran Lulu Caldina... So sesapa yang nak join bleh klik kat banner k...
So cakap pasal Lulu ni, Ain tau pasal blog ni bila Ain join segmen Ben Ashaari. So bila dah tukar2 blog ni, Ain follow blog si Lulu Caldina, blog dia memang comel. Part yang paling best sekali, tak yah susah2 nak selak surat khabar sebab kat blog Lulu ni memang citer pasal isu semasa yang terkini... nak citer pasal eksiden, gosip artis, berita sukan pun ada.... Cayalah...
Untuk segmen "Blog Ku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina" ni, saja nak cuba nasib walaupun sedar blog Ain tak lah lawa mana pun... Tapi lepas join banyak segmen ni, fikiran Ain terbuka tentang dunia blog, yang paling best dapat ramai kenalan.
Ok lah, kengkawan sume jangan lupa klik banner tu tau....
Bye...

...:::Jumaat Yang Haru Biru:::...

Assalamualaikum...
Huhuhu, baru dapat jenguk blog semula... Tiga hari tak jenguk rindu plak rasanya... Ekceli hari ni Ain baru naik keje setelah cuti 3 hari... Gulp... Nape plak 3 hari, sebab Jumaat lepas Ain cuti. Kecemasan.
Pagi tu lepas siap2 semua nak keje ngan sekolah, ain start JKX macam biasa, tetiba alarm bunyi. Alamak nape plak ni, bila try start lagi sekali, langsung tak leh... Just kuar bunyi tik tik tik je... Sah bateri kong.. Adus... Pagi2 dah buat hal plak... So Ain call TTK bagi tau apa yang jadi. TTK suh minta tolong sesapa hantar ge kedai. Ain ge umah Kak Ayu, jiran depan umah. Sib baik Kak Ayu tak kuar lagi. Dengan jasa baiknya, Kak Ayu sudi hantar Ain ke kedai.
Sampai je kedai, TTK bawak hero2 Ain balik umah tengok keadaan JKX. Tak lama lepas TTK datang kedai balik ngan bawak beg sekolah hero2 Ain. TTK kata Ain kena cuti. Huhuhu...
TTK hantar hero2 ge sekolah naik van. Ain kena jaga kedai... Uhhh Penatnya...
Lepas hantar hero2 ge sekolah, TTK terus balik rumah tengok JKX. Sib baik lah TTK ada kemahiran pasal kete. Kata TTK kepala bateri penuh ngan karbon. So dia curah air panas ngan tambah air bateri...Syukur JKX dah bleh start... Kalo tak kena tuka bateri baru... Huhuhu...

Cubitanrasa: Mood bercerita agak kureng, serombong tersumbat...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff