my nuff

...:::Ben Ashaari Ajak Kenal Blog Ini # 2:::...

Salam Semua,
Wah...... Ain join segmen BA lagi. Seperti tujuan segmen ini diadakan iaitu untuk mendapat kenalan baru sama lah juga ngan tujuan Ain join segmen ni.
Ain dapat tau segmen ni melalui Blog BA sendiri, sebab Ain follow. So kalo kengkawan nak join gak, bleh klik banner kat atas.

Siapa AIN1914
Ain seorang isteri, ibu kepada dua anak, anak sulung dari 5 adik beradik, kakitangan gomen, duk kat Temerloh.
Mula blog pada 22 April 2010. Atas sebab tertentu, berenti tulis blog dan sekarang kembali aktif.. Hahaha..
Blog Ain ni bukan citer pasal hal peribadi je, tapi macam-macam. Apa saja yang terlintas, terbaca, tertengok atau apa-apa ter lagi lah yang Ain rasa boleh dikongsikan dalam blog ni.
Url blog ni - http://www/ibuamirulpunyeblog.blogspot.com
Ibu Amirul adalah kerana Ain ibu kepada Amirul Faiz dan Amirul Fahim....
Ok. Itu serba sedikit tentang Ain yang Ain bleh share ngan kengkawan semua.
Selamat Berkenalan Semua...

Review Blog - Bleh Klik banner atau url untuk terjah blog

1.
Memang comel. Kalo tak tengok sapa yang tulis, mesti ingat pompuan yang empunya blog ni. Tapi yang sebenar blog ni milik seorang lelaki... Pilihan warna yang mendamaikan...

2. http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Cooollllllll.... ala-ala macam laman web radio gitu... tapi jangan keliru... banyak slot yang ada yang boleh dikongsikan... memang coollllll

3. http://www.nadzrie.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Background yang mendamai kan... Hijau gitu...
Entry dalam blog ni tak terhad pada 1 topik je... ada macam2...

4. http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Blog Ayah Su atau pemilik nya bernama Azam.. Kalo nak tau info pasal alam flora bleh terjah blog ayah su... segala jenis poko yang kita tau rupa tapi tak tau nama dan kebaikannya... blog ayah su best.....

5. http://lulu-pages.blogspot.com/

Antara blog yang Ain paling suka, hampir semua entry dia Ain baca... Sebabnya... Entry Lulu pasal berita semasa... Rugi wooooo... kalo tak baca... Lagi satu blog Lulu memang comel...

6. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

Blog yang baru Ain follow.. Background penuh ngan gambar... Baru tau yang mak dara ni artis rupanya...  Salam Perkenalan Mak Dara

7. http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ben-ashaari-ajak-kenal-blog.html

Memang sempoi blog cik adik ni... ringkas ... tak sesak...

Rasa nya tu aje yang termampu... Pada yang sudi jengah blog Ain ni...
Terima Kasih Daun Keladi,
Kalo Sudi Jengok Lah Lagi...

...:::Wordless Wednesday:::...

Salam Semua,
Hari ni Ain nak kongsikan email yang Ain dapat untuk renungan semua...













BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff