my nuff

...::: Ko Kalo Nak Mati Pun, Mati Sorang-sorang Lah:::...

Salam semua...
Malam tadi Ain kuar makan ngan TTK... So bila dah duduk pastu pelayan kedai tu pun dah amik order... adalah datang satu brader ni... dia ge kat satu family yang tengah duk makan tak jauh dari meja kami makan... masa tu dia tengah hisap rokok... tak de hal lah tu... dia duk jauh sikit... lepas family tadi tu blah... dia duk kat meja sebelah meja kami makan... brader tu hisap sambung hisap sebatang rokok lagi... bila member dia datang dia borak jap... dia hisap rokok lagi...
Yang buat ain panas tu... bila dia tak sedut asap rokok tu, rokok tu dia pegang pastu tangan dia arah ke meja kami... Dah macam reaksi yang Ain buat nak tunjukkan yang asap rokok tu mengganggu kami nak makan... Tapi brader tu buat bangang jer... Nak je Ain sound jer brader tu... Tapi TTK suh sabar je... Huh... Bleh plak kan... sudah nya makan malam kami terasa hambar sangat dek kerana asap rokok lelaki kurang ajar tu... nak menambahkan kekurang ajaran brader tu... selamber badak dia je buang puntung rokok tu bawah meja tempat dia duduk... Eeeee... memang jenis tak sekolah punya manusia....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff