my nuff

...:::Misi Pertama Selesai:::...




Malam tadi Ain ajak adik Ain keluar... Nak ge beli baju raya... Faiz ngan Fahim ikut sekali... TTK duk umah jaga Firas.. Lagi pun TTK nak tengok bola.. Huhuhu...
Misi cari baju raya ni, Ain mulakan dengan mencari baju melayu. Untuk TTK, Ain bawak sampel baju melayu dia yang lama.. (hehehe, peluk tiap-tiap malam pun still tak leh agak saiz)...
Tempat pertama Ain pergi ke butik Renees... Bukan apa.. Saja nak tengok situ dulu sebab Ain ada member card.. Untung-untung bleh dapat diskaun.
Hasil persetujuan semua, tahun tema baju raya ialah kelabu... Tu adalah pilihan TTK sendiri...
Bila sampai kat Renees apa yang dicari ada kat situ.. Apa lagi rembat lah 3 pasang baju melayu. Tapi untuk Firas plak tak de saiz... Tak pe Firas... nanti bila mama nak cari baju mama, mama beli untuk Firas sekali. Tapi nanti tak dapat lah sama ngan abg2. Tak pe.. tak pe.. lagipun Firas bukan bleh berjalan lagi... So tak pe kalo tak sedondon dengan abg-abg..
Dah sudah tu.. anak-anak request nak beli kasut plak... Hmmm tak pe lah dah alang-alang keluar baik beli terus... Lagi pun kedai kasut tu sebelah Renees je... Hehehe... So dapat lah sorang sepasang kasut dengan tema angry bird...

3 pasang baju melayu


kasut faiz


kasut fahim



2 comments:

NORAISHAH IMANINA said...

wah untglh dh beli baju ngan kasut raya je dak2 kecik ni..ucunye gak yg blum bli pape... ;)

ain1914 said...

huhuhu cian ucu...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff