my nuff

...:::Sejarah Berulang Kembali:::...

Dulu masa zaman 90-an  dah ada cite katun Dragon Ball ni... Memang best.. Ingat lagi setiap hari sabtu ngan ahad jam 9.30 pagi mesti dah duk depan tv tengok cite ni.. Masa tu cite ni kuar kat TV2. Dulu yang semesti nya ada depan tv waktu tu Ain ngan adik-adik. Tambah seronok lagi bila mak ngan ayah pun join sekali... Mak bleh berenti jap wat keje rumah... Yang ayah plak bleh balik jap dari menoreh semata-mata nak tengok dragon ball. Pastu ge balik kebun getah... Memang best sangat masa tu... Hehehe...
Sekarang cite Dragon Ball ni kuar kat Astro plak saluran 616... Pukul 9.00 mlm setiap Isnin hingga Jumaat rasanya...(Sabtu Ahad jarang tengok tv waktu malam sebab TTK nak tgk bola.. Huhuhu). Sekali lagi sejarah berulang. Kali ni Ain ngan TTK yang bergelar mak ngan ayah duduk ngan anak-anak tengok Dragon Ball... Hehehe


Masa Goku kecik-kecik


Goku dah besar dan ada anak, Picolo pun jadi kawan Goku masa ni


Musuh-musuh Goku, Cell ngan Filza


1 comment:

missha said...

selalu juga join adik tengok citer ni.hehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff