my nuff

Ada apa dengan KPop

Tadi pergi makan tengahari ngan adik. Kat kedai makan tu seorang remaja juga pelanggan kedai makan tu. Remaja tu betul-betul menarik perhatian Ain. Setakat pakai jeans ngan tshirt lengan singkat yang tu tak ada apa yang pelik, rambut disanggul ala-ala penyanyi KPop pun tak pelik lagi, yang peliknya bila remaja mengenakan bingkai kaca mata tanpa cermin (bleh bayang tak) ngan ada corak hello kitty kat tepi bingkai tu. Bingkai kaca mata tu tebal dan berwarna coklat... Alamak.... Pesen apa ni....

Mungkin Ain yang ketinggalan zaman, sebab cari kat google ada cermin mata tu...

Tapi Ain memang tak boleh terima budaya Kpop ni. Puas lah adik-adik Ain dok tunjukkan drama-drama pelakon kpop ni, lagu-lagu diorang... tapi still tak leh masuk gak... Dan yang terbaru fenomena Gangnam Style... Huhuhu... Lagi lah ntah apa-apa.. Bila dengar lagu tu, dok Joja joja... hehehe. Tengok klip dia plak... Adoi yai.. apa yang best sangat pun Ain tak tau... Dok kangkang kangkang... Hmmmm

Bukannya Ain tak pernah tengok langsung drama korea ni, tapi masa zaman remaja dulu ada juga drama korea yang betul-betul meninggalkan kesan macam Winter Sonata, Autumn In My Heart.
Pada peminat Kpop, Ain minta maaf ye, Ain tak jumpa lagi mana 'seni'nya hiburan Kpop ni.

4 comments:

Mrs Velentine said...

samalah winter sonata..autumn in my heart..lagu2 k pop mmg kureng sikit

Sue-Rya Qistina said...

sama la ngan saya sis. saya n hubby pun x brp berkenan n minat ngan kpop ni. huhuhu

faizal said said...

samalah ngan saya.

imantizz_truper said...

saya pun tak minat fesyen k-pop nie..pelik kot...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff