my nuff

Harith Iskandar Terbaik.......



Kengkawan mesti kenal sapa Harith Iskandar kan, stand up comedian yang terkenal. Kalo dulu, bila orang kata Harith Iskandar ni kelakar, Ain puas pikir apalah yang kelakarnya... Tengok dia berlakun pun macam boring je.
Tapi baru2 ni Ain tengok Lawak ke Der yang ditayangkan kat Astro masa hari raya ari tu (hehehe, mana sempat nak tengok secara langsung kat IB). Yang ada Nabil sebagai pengacara, Jozan, Boboy ngan si Harith Iskandar ni. Lawak Nabil, Jozan ngan Boboy dah biasa tengok tapi Harith Iskandar ni, Ain tak penah tengok dia buat lawak. Bila dah tengok... Perghhhhhhh........ Terbaik... Walaupun buat lawak sorang-sorang tapi memang kelakar dan BERISI. Tu yang penting kan.... Tak lama lagi ada Lawak Ke Der yang keduakan... Hmmm kalo lah boleh tengok life.


Pssstttt.... Tengok teater secara life memang impian dari dulu lagi.... tapi tak tercapai lagi... Kalo lah ada insan yang boleh tolong realisasikan impian tu...... Hmmmmmmmm

2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

yes sis. dia sgt lawak. lawak yg dia lakukan spontan dan ada isi dan pengajaran. pdhal lawak sorg2 je tu pun. mmg suka dgn dia ni since rancangan 'jgn ketawa'. mmg best lah!
mase dia dtg buat performance kt office kitorg pun, mmg sgt best! x kering gusi dibuatnye.

Wilma said...

Saya pun suka tengok Harith Iskandar nie...Lawak dia memang berisi...Ada message di sebalik lawak dia...Plus, cute ^_^

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff