my nuff

Jom Naikkan Trafik Blog!

Mak Dara wat segmen Jom Naikkan Trafik Blog. Pada yang berminat bleh klik banner tu ye.. Sebelum 6 petang ni..


Pada yang sudi melawat blog ibu amirul ni, meh nak citer apa yang ada kat blog ni.
Blog ni adalah salah satu medium untuk bercerita tentang hal sendiri yang dirasakan boleh dikongsikan untuk tatapan umum. Terutama sekali cerita tentang anak-anak.
Tak terbatas tentang peribadi je. Kadang-kadang ada gak komen-komen atau luahan rasa berkisarkan isu-isu semasa tak kira lah tragedi ngeri ke, politik ke, hiburan ke, apa-apa jelah. Mana-mana cerita yang terkesan kat hati ni akan Ain kongsikan dalam blog ni.
Pada yang sudi menerjah blog Ibu Amirul terima kasih diucapkan. Tambah berbesar hati kalau yang datang berkunjung ni terus follow blog ni. Apapun salam perkenalan dari Ain a.k.a Ibu Amirul untuk semua..

41 comments:

Amarul Samsudin said...

jom naikkan trafik..sya dah ikut anda..

http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Norain Ujang said...

tq amarul

Yana Aina said...

dari segmen sama .. dtg melawat dh lama follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

itmeMawarPutih said...

Salam...

Singgah sini dari segmen Mak Dara dan follow blog ini juga. ^^

♥♥szumika sakni♥♥ said...

salam, singgah dri segmen yg sma...salam perkenalan sy follow skali yer

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

Che Rosliza Che mat said...

Jom lawat blog saya...
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama...
Good luck ^_^

Cik Nur said...

Nur singgah malam buat spotchek..hihihi.. :D

Maria Menado~ said...

Gudluck. Saya singgah blog sis.. comelnya anak sis kat header itu. =)

Cik Kamoo said...

singgah sini kenal-kenal ... ;=)

http://secretwordfromheart.blogspot.com/

Marsita yahya said...

salam, dari segmen mak dara

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

salam kenal dari segmen yag sama yek KA dh follow juga 138

mumui said...

hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

drblogger said...

Assalamualaikum..thanks sebab sudi lawat blog saya..

http://johafi.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Saya dah follow...Keep in touch eh..bye..:)

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

beta kupu said...

Dari segmen mak dara….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

bermula disini said...

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Cik CM said...

terjah sini dr segmen yg sama..

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mooniqueen said...

Salam ziarah Dari blog mak Dara.....


Fllow sini...

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

CikLily Putih said...

datang dari seGmen mak dara

http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

Al-Fathcom said...

kunjungi sahabat dari segmen yang sama...
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kharisma said...

singgah mencari sahabat...

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Tidak Kalah said...

datang dari segmen yg sama... jom datang lawat sy

Sue-Rya Qistina said...

Salam perkenalan. dtg BW di petang hari dari segmen yg sama :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

[sutera kasih] said...

salam perkenalan :)

singgah dr segmen yg sama jgk, segmen Mak Dara :)

jemput singgah ke blog sy jgk www.suterakasihyann.com :)

Al-Fathcom said...

kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kharisma said...

singgah mencari sahabat...

FaLya said...

membalas kunjuungan dri segmen sama..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Nor Salmi said...

Singgah balas kunjungan.. salam kenal

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Firdaus Mohd said...

salam, singgah sini dan follow blog ni dari segmen sama.
jom singgah balik.. Lambat singgah sebab busy sangat2 :)


http://firdauszmohd.blogspot.com

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff