my nuff

Segmen Follow Follow by Amy Fendi


Segmen follow follow lagi... sesapa nak join bleh macam biasa bleh klik banner tu ye...

Cara-cara (Ain salin sepenuhnya dari empunya blog)


# Follow blog Amy Fendi *wajib

# Buat satu entry tajuk "Segmen Follow Follow by Amy Fendi"

# Copy & Paste banner di atas. Linkkan semula ke entry ini .

# Ceritakan pengalaman yang tak dapat korang lupakan dalam hidup korang. *sunat

# Nyatakan sama ada korang nak header atau cursor sebagai Hadiah jika terpilih

# Siap? Hantarkan link entry korang tersebut ke comment di bawah.

Pengalaman tak boleh dilupakan : Melahirkan ketiga-tiga AMIRUL
Kalau terpilih : nak hadiah cursor

5 comments:

amy fendi said...

Thanks sudi join :) Nice experience. hehe.

imantizz_truper said...

dari segmen yg sama..

http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Join the same segment. Just bw and kalau sudi meh baca hot entry terbaru saya ni! By the way your blog is very nice & superb!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/koleksi-kanta-lekap-aka-contact-lens.html

amy fendi said...

Tahniah! awak menang http://amyfendi.blogspot.com/2012/10/keputusan-segmen-follow-follow-by-amy.html

amy fendi said...

Cursor dah siap.. http://2.bp.blogspot.com/-K_DJXm3W9C4/UG17NDN5RAI/AAAAAAAABPk/VcALe9Bjres/s1600/AMIRUL.png
ini url nyaa.. tutor nak pasang kat sini.. http://www.lyssasecret.com/2011/01/tutorial-cute-cursor.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff