my nuff

Celebrate Birthday Faiz Ngan Kengkawan Kelas

Tengahari td Ain sempat buat simple birthday party untuk Faiz. Lokasinya kat dalam kelasnya. Terima kasih cikgu Fathiah dan Pija yang banyak membantu.

Faiz dan kek hari jadinya

Simple goodies untuk anak-anak tabika yang lain



8 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wah..nmpk best je kek tu.
seronok la anak2 dpt goodies dan mkn kek kan :)

faizal said said...

anak papa muka bangga dapat potong kek depan kengkawan.hehehe.nie lah zaman kanak2.

Norain Ujang said...

Sue - Seronok dapat gembirakan kanak-kanak ni
Papa - Akan jadi antara kenangan manis dalam hidupnya nanti

Mrs Velentine said...

happy Birthday Faiz

Wilma said...

Bestnya Fiaz sambut birthday kat kelas...
Mesti dia happy kan...
Tengok mukannya pun dah tahu...Berseri2...

Norain Ujang said...

MV - Tq cik MV
Wilma - Dr awal tahun dia minta akak bawa kek ge sekolah dia, tu yang dia suka sangat tu

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat faiz;)
semoga dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yg baik .amin

Maria Menado~ said...

bestnya ibu sambut birthday di tadika.. hehe.. selamat hari lahir faiz.. jadi anak soleh, jangan lupa ibu ayah bila besar nanti sebab mereka besarkan faiz dengan kasih sayang. hehe.. umm.. 1 day faiz baca kan blog ni. hehe.

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff