my nuff

Faiz Jadi Bomba

Sempena hari lahir Faiz hari ni, entry Ain semua nya bercerita tentang Faiz.
Baru-baru ni kelas Faiz ada buat rombongan ke Balai Bomba dan Penyelamat Daerah Temerloh. So meh kita tengok betapa terujanya anak-anak itu bila pergi ke balai bomba.

Faiz ngan kawan yg selalu disebut2.. Danish ngan Affan

My little fireman



Barisan Tenaga Pengajar Tabika Kemas Puspanita Temerloh... Terima Kasih Cikgu


Mana satu Faiz ek



62 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..bagusnya sek tadika kt sana.
siap bawak g lawatan sambil belajar lg.
sek tadika anak saya x pena nye nak bawak g tmpt2 best mcmni. huhuhu

Mrs Velentine said...

Faiz ni 6 TAhun ke KAk...

Wilma said...

Cutenya Faiz pakai baju fireman tu ^_^

Norain Ujang said...

Sue - Tadika kat sini memang selalu buat lawatan. Hujung bulan ni diorang ge kuala gandah lanchang, tengok gajah plak..
MV - yup, 2/10/12 genap faiz 6 tahun
wilma - tq cik wilma

Kesuma Angsana said...

nampak segak sungguh !

~aSHa~ said...

wah siap ada baju lagi....bestnye.......smart je si faiz tu

lama tak borak2 dgn ain

Isabel Diaz said...

cutenye junior sya nie :)

Ros said...

Salam ziarah...Cutenyeee hehe...

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

Bui Junaidi said...

WAH..ADA JUGAK BAJU BOMBA BUDAK2 YER..MMG DISEDIAKAN KAT SITU KER

myfirdz said...

comei la faiz jadi bomba...

jejak > baca > follow:)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

wan nurul hezrina said...

Wah,handsome ngan bju uniform

penyuluh perikanan said...

wah benar benar yg mantap, apalagi tengok anak anak ini sangat keren sekali, thank sobat

lelamaisara said...

wah hensemnye berbaju uniform...

QasehnyaRania said...

as-salam :)
salam kenal dari saya:)

bestnya kan.. mmm, mna nak cari faiz tu..kecik sgt picnya ;)

ros_reeza said...

bomba cilik :)

Etuza Ezawarna said...

nak kenal blog cute ni, hi apa khabar..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ tginggalkan jejak

aTieYusof Family said...

Comell nya hero tu pakai baju bomba.. budak2 mesti teruja kan?
salam kenal..singgah follow sni #282 :)

adza irdawati said...

aloooo tomeynyer dia pakai uniform bomba niii

deelira@deeliraz said...

bagus jugak ada aktiviti macam nih.. suke tgk anak kecik2 pakai uniform bomba

wa iman takwa said...

Alhamdulillah kecik-kecik lagi dah ada cita-cita. Boleh buat pembakar semangat suka menolong orang dan baik hati.

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi vote utk MD ye.. Mak dah masukkan link blog ini dalam bloglist Mak Daraaaaa ;)

Que Achmad said...

alohlah, comey sungguh bomba cilik ni, hehehehhe.

BUNDA a.k.a KN said...

bagus jg buat lawatan mcm ni...selalunyer asek2 gi melawat zoo n muzium jer..

Fifi Nadhrah said...

comelnye.. ade ye baju bombe untuk budak2.. teruje tengok..

Lynn si pipi merah said...

aiwahh seyes comel.. :)

CikZaniff said...

ala comelnya faiz..hihi..

done follow sini

Kancil 8349 said...

comelnya...ahli bomba kecil

Liza Razak said...

comelnye faiz ! :)

Noor said...

segak sungguh bila diorang pakai uniform bomba! bestnyer leh gi rombongan sekolah.
thx ye sudi jenguk blog Noor. dah follow sini jugak!

Cik Syida said...

comel je faiz. ingatkan faiz tinggi.. kecik je.. comelllll :)

Zee Suhaini said...

salam kenal ibu amirul...heppy besday tuk faiz..bakal bomba yer..

nini said...

comelnya faiz berpakaian bomba...=D

~aSHa~ said...

meh bg alamat...asha ni..

emel kat azrisha03@yahoo.com

Nory Zoulkefle said...

alahai comelnyer bomba cilik ni....=)

*done follow back...=)

Maria Menado~ said...

oloh oloh.. comel sgt ni.. hehehe..

tak pernah masuk lagi balai bomba tu.. kot ye pon lalu jalan kaki depan je. hehe.

Cik Anis said...

comel that little fireman !

Sukma Haron said...

salam perkenalan....
siap ada uniform bomba utk kanak-kanak tadika nie...

Lina md. munir said...

Muka Faiz sebiji muka anak saudara saya.
Salam kenal Ibuamirul.

chocolate lover said...

advance sek tadika ni..siap ade bju bomba lg..comey2 belaka..
btw done follow ur blog..^_^

shuhaida saad said...

cute fireman..!! hai boleh ngorat? hehehe

done follow akak :)

aini shahroni said...

comelnya udak2 pakai baju bomba..huhuhu

azifah yazid said...

done follow back :)

http://www.geeazielove4eva.my/

Bin Muhammad said...

Wah! Comelnyee...

Terima kasih sudi menjadi Sahabat Relaks Minda. Amat saya hargai, jika inginkan relaks barang seketika, jgn lupa berkunjung ke Relaks Minda ;)

UmmiKami said...

Salam ziarah...:)

Ala tomey-tomey....mai sini mai...:D

UmmiKami said...

Kepada Ibu..terimakasih follow kak Ummi....blog yang cantik dan tenang...:D

[PCL] said...

wah smartnyer Faiz pakai uniform bomba...semangat nak tolong padam api eh faiz?

Crew Fathi said...

Alahai.. comei gitu... ^_^

Zamani Abe said...

Alossss comeynyooo

Kisah Si Dairy said...

salam..
da besar nanti boleh ler jadi bomba

Namazi Rashid said...

http://majirashid.blogspot.com/


balas kunjungan ibu..lambat siket ..exam... :)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

Assalamualaikum..mesti Faiz seronok kan =)

Nurul Filzah said...

comelnya. Thanks ibu sudi komen :)

eimah siti said...

wahhh...bestnya gi rombongan ^^

BUNDA a.k.a KN said...

assalam , salam ukhuwah dari bunda..

bunga_rose said...

tadika sekarang memang dah trend kan kena pakai uniform pekerjaan.. tadika kimi tu pun sama... Ni tunggu bajunya siap je, kena pakai setiap selasa...

btw, comel faiz berbaju bomba, smart gitu...

Rosmiza Ali said...

Semoga Faiz membesar menjadi seorang yang berjasa kepada agama, bangsa dan negara! Tak lupa juga kepada kedua ibu bapanya! ^_^

yang baik Ishak said...

membalas kunjungan
wah.. segak betul faiz yer
untung ibu dapat anak yang segak dan pintar... :)

MulutPayau said...

Salam kenal dari akak dan fllow sini...

Suka tengok Faiz,comel sangat pakai baju bomba.....

Kisah Si Dairy said...

mane tau nanti hobi die nak jadi bomba...

Fizi Zaidi said...

rajinnya sekolah Faiz bt lawatan,,siap lengkap dengan celorang lg..hebatt..:D

Umi Nazrah said...

best ja tengok. kita dulu takda peluang nak macam ni. heheheheh. rasa nak ja p pakai baju fireman tu jgk :P

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff