my nuff

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


Kawan Ain ni Yana Yassin wan Mega Give Away. Syarat-syarat nak join GA ni senang je.
Meh baca ni (Ain salin sejibik sejibon dari Tuan Blog Kedaung tu..)

Cara-cara nya mudah jaa :
Terbuka kepada semua blogger di Malaysia terutama follower BlogYY lerrr , Kalau yang kat obersea tue, harap ada alamat kat Malaysia lah yaa.

1. Buat entri dan tepek banner diatas dan link kan ke entri nie.
2. Tajuk entri Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com
3. Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging.
4. Tag 3 orang kawan, dan pasti kan diorang tahu lah dirinya di tag yaa.
5. Kalau sudi jom Follow @twitterYY dan Like Fanpage BlogYY sebab YY akan banyak hupdate dekat situ juaaa.
6. Letakkan Link entri korang di komen entri nie.

Update Hadiah.

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee
2. 1 x Perfume sponsor dari www.siezuka.com
3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com
4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com
5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com
6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com
7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com
8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com
9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari Blog Affandi Jamil
10. 1 x Perfume Escada -Island Kiss Limited Edition sponsor dari www.Alyzafisol.com
11. 2 x Ole - Ole dari Korea
12. 1 x Ole - Ole dari Singapore
14. 3 x Ole - ole dari Pangkor
15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland
16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean
17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty
18. 3 x Note Holder

Amacam banyak tak hadiahnya. Sesapa nak join bleh klik banner tu...

Pengalaman Manis/Masam berblog ni

Yang masam tu tak de lah lagi... Tapi yang manis nya banyak lah. Antaranya:
1. Dapat jumpa balik kawan sesekolah seasrama, sapa lagi kalo bukan YANAYASSIN, hehehe
2. Dapat berkenalan dengan kengkawan baru kat alam maya ni
3. Dapat berkongsi/bercerita pengetahuan dan kisah hidup sehari-harian..

Nak jemput sahabat ni join sekali

10 comments:

Mrs Velentine said...

kejap nnt join..

Kesuma Angsana said...

gd lukc ye dear

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..thanks sis sbb sudi tag saya.
InsyaAllah saya akan join ye.
terharu sgt :)

Yana Aina said...

tq tag yana .. nnt insyallah klu ada kelapangan yana try join ^^

miz ruha said...

selamat bergiveaway...
^_^

Hanif Idrus said...

Salam kenal….dan I follow sekali
Ambil kesempatan jom exchange bloglist
Hanif blog bloglist
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Dunia Wilma said...

Thanks Kak Ain coz sudi tag Wilma...
Wilma dah join ya ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/mega-giveaway-dari-www-yanayassin-com/

YaNa Yassin said...

Terima Kasih Sudi Join Mega GA YY , Happy Blogging yaaa. #GoodLuck :)

Ain,.. kan, tak sangka jumpa balik bila berblogging. Rindu lah zaman sekolah.... Jeles ain dah ada anak ramai, kita kawin pun x lagi. Hihihihih.

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 196.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Jom join! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff