my nuff

" Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa "


Hari kita bersegmen lagi. Kali Yana Aina plak yang buat.. Semalam Yana Yassin. Mana yang terlepas bleh klik kat SINI. So tanda sokongan kepada Yana, Ain join sekali segmen ni. Syaratnya mudah sekali..

Follow blog yana nazLyizan
Dah lama dah follow

Buat satu entry simple " Segmen - Jom Masuk Bloglist YaNa "
Ni tengah buat lah ni, hehehe

Tepek banner comot diatas tue dalam entry
Dah tepek pun...

Link kan entry dalam kotak Comment
Dah siap ni bleh letak link kat kotak komen Yana

Mana yang nak join segmen ni bleh lah klik banner comot tu ye...

9 comments:

Kesuma Angsana said...

gd lukc ye

Yana Aina said...

TQ sudi join ... rerajin dtg blog yana k. TQ

Yana Aina said...

TQ sudi join .. dh tamat. jom cikidup .. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/senarai-link-segmen-masuk-bloglist-yana.html

itmeMawarPutih said...

Mawar pun join juga segmen dari Yana.

Mia Liana said...

singgah dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

NoEn said...

Salam
singgah dari segmen yang sama
follow sini

http://wanznoen.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Ismi Iman said...

salam iman dtg nh
dari segmen yg sme
done follow
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Delimasari said...

FOLLOW DARI SEGMEN YG SAMA
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

itmeMawarPutih said...

Salam...

Singgah sini, join segmen yang sama. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff