my nuff

ASK 2012 - Ntah apa-apa....


Sepanjang Ain menonton majlis anugerah, ASK 2012 adalah majlis anugerah yang paling boring yang pernah Ain tengok. Tak tau lah mana silapnya tapi memang boring, boring dan boring.
Nak kata terhibur, hmmmm ada sikit2 bila sampai part penyampaian anugerah. Rata2 penyampai anugerah tu lagi menghiburkan dari pengacara majlis yang sebenar. Kalo ikut kan memang lah gempak dengan lambakan artis terkenal kat atas pentas tu, tapi ntah lah, macam ada yang tak kena. Pastu meleret-leret. Dan biladah over run mula lah sibuk nak potong ucapan penerima anugerah yang penting.
Apa pun tahniah untuk semua penerima anugerah. Terutama sekali untuk Abu Bakar Omar dan Ruminah Sidek serta Sherli Merlis... Mereka memang terbaik...

3 comments:

Mrs Velentine said...

mmg mengarut & membosankan

Sue-Rya Qistina said...

actually, diorg nak wat satu pembaharuan. dah biasa sgt org buat bagi anugerah pastu ade sikit persembahan artis. saya suka tema fantasi tu. pastu best jugak jalan cerita tu ala2 teater. cuma mase starting tu amik masa yg agak lama tu yg buat org jemu sampaikan drag time penerima anugerah yg ending tu terpaksa cut skit masa. bila bab artis sampaikan anugerah dah ok n best. hopefully tv3 bole wat penambahbaikan kat situ

Kniedaz said...

Boring sampai tertidur di akhir acara...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff