my nuff

Minggu Ni Nak Ke Gambang Water Park

Hari Jumaat ni Ain ada mesyuarat kat Gambang. Jadi penganjur mesyuarat tu masukkan sekali pakej untuk ke taman tema air Gambang. Ain akan bawa anak3, mak dan adik. Suami tak ikut. Huhuhu. So jom kita tengok apa yang best nya kat Taman Tema Air Gambang tu. Semua gambar ni Ain pinjam dari En. Google.. Balik dari sana nanti Ain post gambar2 sendiri plak.





Bestkan... Tak sabar nak pergi sana

Pssssst... Sebenarnya mood nak bercerita tu agak kureng... 

2 comments:

aimaniman said...

bestnyaaaa..

sekarang ni banyak betul waterworld.. ict pun dah ada .. tu yg anak2 asyik nak p je, tp maknya yg menggigil nak keluar duit, sekali masuk cecah 50 ringgit lebih juga sorang kalu 5 orang??

Mrs Velentine said...

selamat bertugas & bergembira dgn anak2

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff