my nuff

Esok Orientasi Faiz

Ain tak tau lah Faiz rasa ke tak apa yang Ain rasa, yang pasti Ain tak dapat bayangkan macammana Faiz esok. Esok Hari orientasi untuk tahun 1 Sekolah Kebangsaan Bandar Temerloh. Faiz akan diberikan kelas, berkenalan dengan cikgu-cikgunya, melawat kawasan sekolah mungkin.
Huwaaaa tu baru orientasi ko, yang real nanti camna? 2 haribulan ni start sekolah.
Camna Faiz dalam kelas nanti, kalau waktu rehat pandai ke dia beli makanan sendiri, kalau ada budak-budak nak buli dia boleh ke dia defend dirinya sendiri. Manja lagi ke, takut kena marah sikit dah nangis. Wolaweh.... tak dapat nak bayangkan.... Serahkan je lah kat Tuhan.
"Ya Allah, kau lindungilah anak-anak ku bila mana mereka jauh dari pandangan mataku.."

3 comments:

Hanif Idrus said...

Salam kenal….dan I follow sekali
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha
Tujuan--senang saya blogwalking supaya tak hilang kawan blogger..hehehe

dhati adiana said...

ins syaa ALLAH kaklong.. faiz pndai jage diri..

Mrs Velentine said...

wah skg ada orientasi

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff