my nuff

Keluarga Burger

 Tertarik dengan berita kat Harian Metro hari ni tentang adik beradik yang menjual burger di tepi jalan. Ok apa meniaga burger, dari meniaga benda lain yang bukan-bukan dan tidak ada faedahnya.
Sebenarnya Ain suka sangat makan burger yang di jual kat gerai tepi jalan ni daripada burger McD ke, KFC ke, apa-apa jelah yang sewaktu dengannya.
Dan burger yang paling sedap yang pernah Ain makan, burger yang adik Ain buat masa dia tolong kawan dia meniaga burger dulu. (Sekarang tak lagi, tapi kalau teringin boleh minta dia buatkan). Yang istimewanya ada antara bahan untuk menyediakan burger tu dibuat sendiri macam mayonis.
So, apa ada hal kalau jual burger tepi jalan sekali pun, janji masyukkkkkkkk...

5 comments:

yana aina said...

burger buat sdr lg best. takda bahan awet. penggemar burger ... ^^

Cik Syida said...

betul2, setuju.. harga pun murah, lepas tu sedap, nanti blh request xtra sos, tak nk bawang,, hehehe

Mrs Velentine said...

oklah...semoga mereka berjaya dengan perniagaan mereka

Hidayah Bach said...

salam kenal..

:)

betul..makan burger tepi jalan tu lebih puas hati sebenarnya..
kita boleh request nak letak sos cemana.. mayonis byk mana.. sayur pun lebih byk sebenarnya..

kadang yg kat fast food buat cincai jerk..

dhati adiana said...

yup.. btul2.. sdap kan kklong.. hehehehe

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff