my nuff

Segmen Dan GiveAway?????

Sejak kebelakangan ni kalau buka blog, kebanyakan blogger sedang rancak anjurkan Segmen atau GiveAway. Memang seronoklah kalau dapat sertai, boleh dapat ramai kenalan. Yang paling seronok blogger yang anjurkan segmen/giveaway tu. Apatah lagi bila segmen/ giveaway yang dianjurkan tu dapat sambutan.
Ain ada berkira-kira nak buat segmen/giveaway. Tapi belum ada keberanian di situ. Takut-takut tak ada sambutan. Ye lah kan. Ada ke yang sudi nak jenguk blog picisan macam blog Ain ni.
Hmmm... Nantilah dulu. Bila ada keberanian baru anjurkan segmen/giveaway. Tengah berkira-kira nak buat GiveAway... Nak bagi novel yang telah diadaptasikan jadi drama atau filem. Hmmm ada banyak tu...
Jadi pada yang rasa Ain boleh anjurkan Giveaway tu, bagi respon ye. Kalau menggalakkan akan Ain usahakan...

4 comments:

P.A. said...

xpe Ain...menang ke kalah xpenting...yang penting kita tak salah mencuba kan...hehe selain tu, kita ttp akan dapat kawan baru gak :)

Sue-Rya Qistina said...

xpe..pelan2 tau sis.
segmen yg saya buat tu pun, 1st time.
xdpt sambutan sgt pun xpe, at least kita mencuba.
dan yg paling penting kita dpt ramai kawan :)

Mrs Velentine said...

samalah kita kak..MV pun tak berani

Dunia Wilma said...

Wilma pasti akan join nanti ^_^
Support you Sis :-)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff