my nuff

Wahhh Sudah Tukar Sudah.....

Hmmm... camna ngan wajah baru blog ibu amirul ni??? Ok tak ok tak..... Ni semua hasil kreativiti adik Ain (budak pompuan yang buat peace tu), semalaman dia menggodek blog ni. Memang Ain minta dia 'make up' kan blog ni... Tak sangka plak hasil nye jadi macam... "Thank You Dear. Muahhhh, Meh Kak Long nak cayang sikit"
Nak wat camna kan. Sedar kekurangan diri yang tak bape nak celik bab cantik-cantikkan blog ni. Tu yang minta tolong orang.
Apa pun kengkawan yang sudi jengah blog, ce bagi komen sikit, kot kot ada lagi benda yang perlu ditambah baikkan. Bagi Ain yang tak kretip ni ok je... Hahaha...

4 comments:

dhati adiana said...

amboi.... mentanglah2 adiq de kat sne ek... hehehhe... untung lah...

Mrs Velentine said...

ok..tp tulisan utk entry kalau boleh biar yg org senang nak baca...

NoEn said...

comel

Jue Jaynee said...

cantik ..hihiiihi biru...

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff