my nuff

...:::Akhirnya Selesai Jugak:::...

Tengahari tadi waktu rehat, sempat gak Ain ke Tabung Haji untuk buka akaun putera Ain yang ketiga - Amirul Firas.. Haaaa.... Lega rasanya... Tak yah pegang duit dia lama2... Takut terguna plak nanti huhuhu...


Buku Akaun TH Baby Firas



Dulu


Sekarang


...:::Sekolah Anak-anak Ku - Taskanita Temerloh:::...

Assalamualaikum...
Sabtu baru ni ada family day kat sekolah anak-anak Ain. Siangnya ada aktiviti gotong royong dan malam nya ada jamuan santai.. So tak nak cite panjang-panjang... Biarlah foto di bawah ni jadi penceritanya...

Ni locker Baby Firas

Baby Firas kat tempat tidur dia... Baru lepas minum susu...


Mak Nor (penjaga Baby Firas)


Mak Nor dan Baby Firas, Yang sorang lagi tu, hahaha, sapa lagi kalo bukan Fahim.. Dia pun nak enter frame gak


Ni bilik Baby Firas (1)



Bilik Baby Firas (2)


Bilik Fahim



Mok Sam (Pengasuh Fahim)


Hasil Kerja Fahim


Barisan Pengasuh Taskanita Temerloh - semoga mereka terus dedikasi untuk menjaga amanah yang telah diserahkan kepada mereka


Ni hadiah cabutan bertuah pada malam jamuan. Mama ngan papa yang dapat tapi......


Ini saya ngan adik punya kan mama... huhuhu


BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff