my nuff

...:::Dia Juara Masterchef Selebriti Yang 1st:::...



Seperti yang dijangkakan. Dato Fazley menang. Perghh... Memang terbaik.
Malam tadi satu family dok tercongok depan tv sebab nak tengok masterchef. Tapi Ain tak de lah sejam penuh duk depan tv tu. Almaklum lah working mom. Banyak benda nak kena settle kan sebelum tido. Huhuhu...
Berbalik pada masterchef ni, hmmm dah bleh agak D.F yang akan menang. Ye lah dia kan pakar masak western.. tapi masakan kampung pun dia ok gak kan.. Resepi Istana Menanti yang dia menang masa peti saji misteri tu masakan kampung. Pure Negeri Sembilan... hahaha... Banggo an...
Tahniah untuk D.F sebab dapat menyumbang RM57500 untuk Yayasan Jantung Malaysia. Hai.... bila lah Ain dapat menyumbang macam tu punya banyak...
Yang best nya.. masa malam tadi, peserta masterchef yang lain pun datang gak... seronok nya. (Ceh macam ada kat situ je... pada hal tengok kat tv je). Ain ngan TTK tercari-cari mana double A. Nape tak enterframe.. dah nak abis tu baru dia kuar ngan Raja Azmi kalo tak silap... Tapi kenapa rupa dia macam tu... Huhuhu....(ooppsssss tak nak cakap lebih2. sapa yang tengok dia tau lah kan...)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff