my nuff

Saya Doakan Semoga Cepat Selesai

Pagi tadi lalu kat situ memang bas tu dah rosak. Betul2 kat simpang empat nak menghala ke Jerantut.
Pastu tengah hari tadi nak balik kedai, nampaknya bas tu masih tersadai kat situ.. Tapi dah ada orang datang repair.
Ain harap semoga selesai cepat sebelum tiba waktu orang nak balik kerja.
Kalo tak, confirm jem kat situ... huhuhu... Tambah pulak dengan cuaca yang tak bape nak cerah ni...
Jangan lah hujan lebat macam ari tu...
Ya Allah, permudahkan segala urusan ku....


PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


Jom ramai-ramai join segmen ni... Mana tau kalo ada rezeki bleh dapat hadiah...
 Nak join klik kat gambo kat atas ye...

Raya 2012 - Hari Raya Ketiga dan seterusnya

Raya ketiga familiy ibu amirul ada kat Kepis... Seronok lah kan dapat balik kampung halaman sendiri.

Raya ketiga
Duk rumah je...
Tunggu family adik beradik ayah datang...
Masa tu ayah yang masak makan tengah hari... Menu utama gulai telur itik campur ngan pucuk ubi, ada sambal belacan, ikan masin dan ayam goreng....
Petang tu ain kuar ge Bahau sebab nak beli barang nak masak... Kali ni ayah nak masak Kurma Daging Kerbau...
Malam tu juga adik Ain, Ima n family balik.... memang best lah...

Raya keempat
Kali ni nak pergi beraya plak
Pergi raya sampai ke Tembangau 1. (Dah lama tak pergi situ sejak arwah pak lang meninggal).
Ingat nak singgah rumah dik ji tapi dia tak kat rumah.. Wife ngan anaknya Cayang Amani ada kat seremban. Amani masih tak sihat lagi... Cian dier...

Raya kelima
Family ibu amirul ge Ulu Bendul... Tapi Baby Firas tak ikut... Rasa macam tak sedap nak bawak baby ge tempat macam tu... So biar gambar kat bawah ni yang bercerita plak...
Sampai ulu bendul terus mandi... pastu ge taman ular sawa plak









BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff