my nuff

Ni kereta ke lori sampah?

Waktu rehat tengahari tadi, Ain ge cuci kete. Biasa lah Ain hantar kereta ge cuci bila kete tu dah kotor tahap gaban punya.. Baru lah berbaloi nak bayar upah cuci kete kan. Takkan nak hantar kete yang tengah berkilat plak kan... Tapi kondisi kete Ain tadi memang teruk lah kan... Hahaha... Nak wat camna kete ibu dan anak-anak.... Banyak lah kulit2 cekelat dalam tu kan....

Gosok kuat sikit dik ye... bagi berkilat

Oh kancil buah hati ku
kapet tu vacuum bg hilang sama itu habuk la.....


Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3


Pagi ni masa bw kat blog follower yang tak seberapa tu nampak lah segmen ni.... Hmmm... ada can tambah follower lagi.... So pada kengkawan yang nak tambah follower lagi bleh join segmen ni.... klik je kat banner tu ye....
 Tarikh tutup 10 september ni k....

Jumlah Follower sekarang - 120
Lokasi sekarang - Temerloh, Pahang

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff