my nuff

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


Kawan Ain ni Yana Yassin wan Mega Give Away. Syarat-syarat nak join GA ni senang je.
Meh baca ni (Ain salin sejibik sejibon dari Tuan Blog Kedaung tu..)

Cara-cara nya mudah jaa :
Terbuka kepada semua blogger di Malaysia terutama follower BlogYY lerrr , Kalau yang kat obersea tue, harap ada alamat kat Malaysia lah yaa.

1. Buat entri dan tepek banner diatas dan link kan ke entri nie.
2. Tajuk entri Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com
3. Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging.
4. Tag 3 orang kawan, dan pasti kan diorang tahu lah dirinya di tag yaa.
5. Kalau sudi jom Follow @twitterYY dan Like Fanpage BlogYY sebab YY akan banyak hupdate dekat situ juaaa.
6. Letakkan Link entri korang di komen entri nie.

Update Hadiah.

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee
2. 1 x Perfume sponsor dari www.siezuka.com
3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com
4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com
5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com
6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com
7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com
8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com
9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari Blog Affandi Jamil
10. 1 x Perfume Escada -Island Kiss Limited Edition sponsor dari www.Alyzafisol.com
11. 2 x Ole - Ole dari Korea
12. 1 x Ole - Ole dari Singapore
14. 3 x Ole - ole dari Pangkor
15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland
16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean
17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty
18. 3 x Note Holder

Amacam banyak tak hadiahnya. Sesapa nak join bleh klik banner tu...

Pengalaman Manis/Masam berblog ni

Yang masam tu tak de lah lagi... Tapi yang manis nya banyak lah. Antaranya:
1. Dapat jumpa balik kawan sesekolah seasrama, sapa lagi kalo bukan YANAYASSIN, hehehe
2. Dapat berkenalan dengan kengkawan baru kat alam maya ni
3. Dapat berkongsi/bercerita pengetahuan dan kisah hidup sehari-harian..

Nak jemput sahabat ni join sekali

Blogwalking dan Komen - 15.10.2012

Hari ni Ain nak blogwalking semua blog yang Ain dah follow... Tapi yang ada entry terbaru je lah... Ain baca dan komen... Kengkawan lain bleh tumpang baca sekali

1. http://lokmanramli.blogspot.com/2012/10/terjunan-paling-tinggi-dunia-2012.html
2. http://lulu-pages.blogspot.com/2012/10/kejam-festival-seksa-kura-kura.html
3. http://farhan-emily.blogspot.com/2012/10/jalan-jalan-cari-makan-hadramawt.html
4. http://miraedo92.blogspot.com/2012/10/umat-nabi-muhammad-umat-terbaikkenapa.html
5. http://www.yanayassin.com/2012/10/trip-to-beijing-part-1-live-from-beijing.html

Ok cukup lima dulu untuk pagi ni....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff