my nuff

Tip Kesihatan


Guna telinga kiri ketika menjawab telefon

Jangan mengambil ubat dengan air sejuk
Jangan terus berbaring selepas makan ubat


Elak makanan berat selepas jam 5 petang


Minum air lebih pada waktu siang dan kurangkan pada waktu malam


Masa tidur paling sesuai ialah dari 10.00 malam hingga 4.00 pagi

Bila bateri tinggal 1 garis, jangan jawab kerana paras radiasinya adalah 1000 kali ganda

Diana Danielle mengandung

Tahniah kepada Diana Danielle dan suaminya Farid Kamil


Sumber - Google


Sumber - Google

Kuala Lumpur - Pelakon dan pengarah filem, Farid Kamil mendapat berita gembira apabila isterinya yang merupakan pelakon popular Diana Danielle disahkan hamil.
Berita tersebut dikongsi oleh pasangan selebriti itu menerusi gambar alat ujian kehamilan Diana yang dimuat naik dalam laman sosial Twitter dan Instagram mereka.
"Hadiah ulang tahun kelahiran yang paling bermakna. Terima kasih kepada Allah SWT" ucap Diana yang dipetik menerusi laman Twitter.

Berita lanjut di Kosmo 20 November 2012.

Israel Tak Heran pun...

Israel tak heran pun kalau semua produknya diboikot
Tapi
Israel susah hati kalau semua umat Islam bersatu menentangnya

Israel tak heran pun kalau kena kutuk kat facebook
Tapi
Israel risau bila setiap waktu solat, umat Islam berjemaah beramai-ramai

Israel tak heran pun kalau satu dunia benci pada mereka
Tapi
Israel gusar memikirkan tentang kelahiran semula Imam Mahadi dan Nabi Isa untuk menghapuskan kaum mereka...
Sebab tu bila ada serangan Israel Jahanam tu yang paling banyak terkorban adalah wanita dan kanak-kanak.

Pelik kan... bila Israel lebih mempercayai kandungan Kitab Suci Al Quran dari umat Islam sendiri...
Tak payah nak sibuk-sibuk nak boikot atau kutuk Israel kalau semua tu hanya bermusim... Sedangkan saudara kita di sana telah lama tersiksa oleh Israel Jahanam tu....

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff