my nuff

Tak Boleh Bungkus Lauk

Kengkwan penah tak pegi kedai makan nak bungkus lauk, tetiba makcik kedai tu sound, “Tak boleh bungkus hari ni, tukang masak tak de.” Errr… apa kena mengena bungkus lauk dengan tukang masak tak de. Sebal gak wei bila makcik tu kata camtu. Tapi tak pelah kan. Dah tak de rezeki makcik tu nak dapat duit Ain kan. Pegi lah bungkus lauk kat kedai lain kan.

Spontan Khamis - Dugaan

DUGAAN UNTUK IBU BAPA ADALAH ANAKNYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK ANAK ADALAH IBU BAPANYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK ABANG/KAKAK ADALAH ADIKNYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK ADIK ADALAH ABANG/KAKAKNYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK ISTERI ADALAH SUAMINYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK SUAMI ADALAH ISTERINYA SENDIRI
DUGAAN UNTUK SAHABAT ADALAH SAHABATNYA SENDIRI

Suka suki di Pantai Batu Layar

Baru2 ni Ain ngan Family ge bercuti kat Desaru. Bukan Ain anak beranak je tapi ngan semua ahli keluarga belah suami. Destinasi utamanya nak bercuti kat Lotus Desaru, tapi sebelum check in kitorang bersuka suki (ada ke perkataan suka suki? errr.. belasah jelah...) di pantai Batu Layar. Gile best. Akak ipar ada arrangekan sukaneka utk semua. Ginilah tak mo nak citer panjang. Jom tengok suka suki we olls….

Anak sapa lah ni....

Peace ucu..- Barisan kakak2 dan adik ipar


"Awat lah depa ni?" - Ibu Mertuaku


With My Hubby


Onyomat geset go..... kepit jangan tak kepit


Fahim....


Fahim lagi


Bergambar sekeluarga di dalam air


tak bawak baju ganti punya pasal, bila balik semua kena duk belakang hilux


Pendatang dengan izin... hehehe


Selamat Hari Ulangtahun Ayah

22 Disember lalu genap lah usia ayah 54 tahun. Semoga ayah akan terus dikurniakan kesihatan dan rahmat dari Allah swt. Kak long mewakili adik-adik merakamkan ucapan jutaan terima kasih atas kasih sayang ayah selama ini. Kami juga menyayangi ayah sampai bila. Walau apa pun keadaannya, ayah tetap ayah kami sampai bila-bila. Kami sayang ayah….

Kek Untuk Atuk Tapi Cucu Tolong Potongkan


BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff