my nuff

Akhirnya Sampai Juga

Sebenar nya Ain dah lama order benda ni tapi tak dapat-dapat juga. Dan tadi sampai juga benda yang ditunggu-tunggu
Nak tau apa dia


:
:


:
:


:
:

Haaa nilah.... Sampai sudah... Sepatutnya ada lima tapi dapat empat je, sebab pembekal call Ain bagi tau buku yang lagi satu tu tak de stok lagi... Huhuhu
"Bila Sena Kembali Berbunga 2" cepat lah sampai...


Mesti kengkawan tertanya2 kenapa order buku tajuk yang sama sampai dua kan???
Haaa ni lah nak citer ni... Meh sini nak cito cikit...
Ekceli tahun 2013 akan datang ni, Ain bercadang nak buat segmen Giveaway... Nak bagi novel tu lah..
Ombak Rindu
dan
Adam & Hawa

ok tak ok tak....

Tapi taknak lah sengsorang je... Ain nak ajak kengkawan blogger lain untuk jadi sponsor.
So, pada kengkawan blogger lain yang sudi nak jadi rakan sponsor bleh:
email Ain - fkay1914@gmail.com
twitter - @norainujang

Segmen up follower dengan sepantas kilat II


Jom tambah follower lagi. Nak join bleh klik banner atau di SINI
Syarat-syarat penyertaan semuanya ada disitu....

Selamat Tinggal 2012



Tahun 2012 telah melabuhkan tirainya. Banyak peristiwa yang berlaku tahun 2012 yang melibatkan Ain dan keluarga dan juga rakan sekerja...


Mac 2012
  • Bercuti di Cameron Highland (21-22 Mac 2012)


April 2012
  • Kelahiran Muhammad Amirul Firas (14.04.2012)

  • Kawan sekerja meninggal dunia - Allahyarham En.Rosli bin Saleh (27.04.2012)
Mei 2012
  • Perkahwinan anak saudara Nur Hidayatul Salwa dan Najib

Julai 2012
  • Majlis Merisik Adik Nurul Dayana

Ogos 2012
  • Raya Kelabu (19.08.2012)


September 2012
  • MSuite Johor Bahru - Kursus cum Bercuti (25-28.09.2012)


Oktober 2012
  • Majlis Hari Lahir Amirul Faiz(02.10.2012)


  • Rumah dipecah masuk - kereta hilang (22.10.2012)

  • Majlis Konvoksyen Amirul Faiz (30.10.2012)

November 2012
  • Dapat Anugerah SUB pertama untuk Cawangan Bahagian Audit Sekolah Terbaik (02.11.2012)
  • Kereta yang hilang ditemui semula di Batu Caves dalam keadaan yang mendukacitakan (16.11.2012)

  • Bukit Gambang Resort City - Menyuarat cum Main Air (23-24.11.2012)


Disember 2012
  • Percutian di Desaru, Kota Tinggi, Johor (09-10.12.2012)


  • Majlis Pertunangan Anak Saudara Nurul Hanani dan Aniq (22.12.2012)

  • Kelahiran Anak Saudara Baru Umar Anfal
 

 









Menu Baru Firas

Semalam Ain cuba bagi Firas makan telur rebus. Telur rebus tu Ain lenyekkan dan Ain tambahkan sedikit madu. Amboi... berselera Firas makan. Macam tak cukup sebiji telur.
"Cukup tu dik, tak boleh banyak-banyak". Dan petang semalam Ain bagi Firas makan sebiji lagi telur rebus. Bukan apa, mulanya nak tengok kot-kot Firas ada tindakbalas ngan telur ni macam allergy ke... Tapi Alhamdulillah... Setakat ni tak ada pulak.



Firas Dah Lasak, Mesti Nak Berdiri



Menu Baru Firas



BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff