my nuff

Diorang Ni Tak Tau Nak Cepat Ke?

Ain selalu ada masalah dengan orang-orang yang tak tau nak cepat ni.
Ain taulah deme2 yang yang lembap ni maybe nak berhati-hati atau tak ada benda yang di kejar kan.
Boleh lambat kalo deme2 ni duk sorang-sorang atau duk ngan orang yang sama spesis ngan diorang.
Kalau tengah bawak kereta tu memang lah ada signboard kata bawa 60km/j tapi jangan lah bawa 40km/j. Dah tu duk kat lorong kanan plak tu.
 Aduhai...
Kalau tak berapa berani nak drive laju sikit duk lorong kiri.
Tak de sapa nak bengang.
Ain ni pun bukan lah jenis bawak kete laju pun...
Bawa Kancil je pun...
Bukan bleh pegi laju pun....
Tapi tak de lah nak slow macam kura-kura.
Itu citernya kalo kat jalan.
Kat taska pun sama wei....
Dah le tempat parking tak berapa nak cukup.
Jadi nya bila anto anak tu cepat2 lah sikit.
Ni dah le anto laki bini...
Anak angkat sorang satu...
Bawak lah beg anak tu sekali...
Ni tak, anta anak dulu, pastu ge kete balik, amik beg plak...
Alahai....
Ain sorang-sorang je tau anta anak ke taska.
Tapi tak de lah berulang alik camtu sekali...
Huhuhu....
Yang tak tahan tu...
bleh plak lepak kat situ lelama....
Kete kat belakang dah berderet nak parking ni....
Apalah punya manusia...

1 comment:

Kniedaz said...

pemandangan biasa yang saya alami juga...kadang-kadang orang2 ini tidak memikirkan orang lain..huhu..bila terkena batang hidung sendiri baru melompat

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff