my nuff

Fakta Tentang Anak Ke Dua

Yang ni Ain dapat dari Facebook. Meh kita check kot-kot ada yang kena...

Mereka berdua ni anak kedua dalam adik beradik...


Siapa ANAK KE-2 dalam family meh sini baca fakta ini!!!


ANAK MANJA MAMA GITU !!
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh mama

ANAK DEGIL teettt !!
Anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya, boleh dipujuk tapi selalunya tak berapa jalan.

TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 2 ni dia tak pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D

HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

ARAHAN
Anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah...

2 comments:

Nadia Johari said...

anak no 4 mcm ne plak..hehee..

Mrs Velentine said...

senyum sendiri..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff