my nuff

Macam mana Nak Unfollow Blog

Salam Isnin semua....
Ain nak minta tolong pada yang cerdik pandai tentang blog ni...
Camna nak unfollow blog yang kita tak nak follow lagi..
Yelah kan ada banyak blog yang Ain follow dah tak aktif lagi
Dan pagi ni ada satu blog yang memang menjelik kan ada kat dashboard tu...
Ain tak tau masa bila Ain follow blog tu....
Tolong ......
Kalau masa dashboard pesen lama dulu bleh gak ge manage blog tu...
Tapi yang pesen baru ni Ain tak tau camna nak buat....
Pada yang tau camna cara nya... Bagi tau ye....

3 comments:

Kniedaz said...

Selalunya saya edit layout senarai blogger tu je..tapi kalau nak buang terus tak tau pulak camna

Aziela said...

Kita pun dah pernah try, tapi asylah dia kata ada error jer. Mcm2 alasan. Masalahnya dah banyak yg tak aktif langsung.

Mrs Velentine said...

tak pandai lah kak//

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff