my nuff

Minta Maaf Bang Ye...

Minta maaf lah bang, adik masuk tempat parking abang.
Tapi sebenarnya sesapa pun bleh parking kat situ.
Tapi memang betul adik tak tahu abang nak masuk parking tu, sebab adik tengok abang dah lepasi tempat parking tu, rupa-rupanya abang nak parking ikut belakang.
Sorry lah... Adik nak cepat ni.
Lagi pun tak patut lah kalau abang nak nak parking stail macam tu sebab kat belakang banyak lagi kereta beratur nak lalu.
Apa pun , adik minta maaf ye...
Next time adik hati-hati ye.
Kalau nampak kete Kelisa CBB1001 adik kena hati-hatilah sebab Kelisa tu nak parking ikut belakang. Minta maaf ye bang.
Psssttt... Abang, cara abang kuar kete pastu sound adik bagi tau abang nak masuk parking tu tak bape nak gentle lah...
Tapi tak pe lah yek...

3 comments:

Kniedaz said...

hehehe...dah lepas tak yahla parking situ..tapi bila dia keluar sound rasa panas telinga juga ye

Mrs Velentine said...

awatnya kak?

yana aina said...

mesti lembab dia nk parking tue kn .. kt pon berasap nk kene tggu. sbb klu msuk blakng dulu mmg ambil masa

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff