my nuff

BW Giler Giler

Hari ni memang BW giler2 punye....
Macam-macam citer yang kekawan blogger lain kongsikan....
Kalo ge blog ibu2 atau bapak2 mesti ada citer pasal anak-anak...
Ada gak yang citer pasal kesihatan....
Baru tau yang kacang soya ada keburukannya kalo ambil berlebihan...
Tertarik ngan cara Muhammad Ali menasihatkan anaknya tentang menutup aurat...
Dan yang paling meninggalkan kesan, citer sebalik Gangnam Style...
Yang tu semuanya Ain baca kat Asmar Arafad

Tapi hari ni punya berita panas tentang kisah Fiz Fairuz tunang ngan isteri orang....
Tak kurang juga yang masih bercerita tentang amah lambung bayi 4 bulan tu...
Ok.... Esok Ain akan wat BW gile2 lagi....

5 comments:

Kniedaz said...

BW jangan tak BW...hehe

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..mmg jadi kewajipan kot ibu2 update psl anak2 termasuklah saya ni. soya mmg kalau diambil secara berlebihan akn memudaratkan. dah lama tau, sbb tu time preggy ni mmg jarang2 sgt minum soya

wan nurul hezrina abd halim said...

sekarang nie mmg mcm2 cerita hangat kat suratkabar..yang cerita gangnam nurul dah tau..yang terkejut fizz fairus.cam citer dlm drama..hohoho yang lambung bayi2 berita panas hati namanya..hahahaha..tang soyapun dr preggy dah tau mmg tak leh ambik banyak2

Nadia Johari said...

bgus la ibu..bw bu..hehe

Mrs Velentine said...

tp semuanya dok cerita pasal fizz fairus

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff