my nuff

Orang Tak Tau Baca Quran Boleh Masuk Syurga Tak?

Jeng jeng jeng...
pada yang dah tengok filem Juvana mesti perasan line tu kan.
Part bila Botak dah mula insaf...
Yeah...
Akhirnya Ain dapat juga tengok filem tu walaupun bukan di panggung wayang.
Time kasih untuk hubby yang sabar menanti masa download citer tu.
Memang terbaiklah.

Juvana The Movie
Sekolah Wira Bakti ditutup lepas pentadbir sekolah tu seleweng duit. Dan mereka dipindahkan ke sekolah lain. Botak, Apek, Ayam, Kicap, Panjang, Komeng dihantar ke Sekolah Indera Sakti. Pada mulanya Botak masih dengan perangai lamanya tak sama dengan kawan dia yang lain. Cabaran bermula bila dia kena berhadapan dengan Lan Todak yang kononnya jaki sangat dengan budak Wira Bakti tu kerana kematian adiknya Fit semasa di Wira Bakti... (Sapa tengok drama Juvana mesti tau)...
Dalam masa yang sama Daim yang telah dibebas hadapi cabaran lain bila terpaksa berhadapan dengan orang yang memandang hina kepadanya kerana dia bekas pelajar sekolah Juvana.
Kesudahannya happy ending lah....

So pada yang tengok lagi...
Bleh tengok...
Kat Astro First pun dah kuar dah....

6 comments:

Ratu Hatiku said...

Belum tgk lg...rasanya beli cd jerk kot :D

AyueJean AJ said...

AJ tak suka Sharnaaz, so tak rasa nak tengok..
Hehehheh... Boleh tak macam tu??? =D

AyueJean AJ said...

Minta tolong LIKE boleh....??

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/1-like-1-love.html

Sue-Rya Qistina said...

x tgk pun lagi. la ni mmg x dan nk tgk wayang. astro pulak mmg xde psg kt rumah. hehehe

yana aina said...

yana tgk masa minggu pertama keluar kat panggung. Tapi mcm kelakar watak botak time dia nk insaf tue (dlm filem tue) ... pendapat yana lh. heheh

Mrs Velentine said...

belum tengok..nak sangat tengok

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff