my nuff

Tahniah Kepada Pemenang 1st Giveaway Ibu Amirul

Untuk 1st Giveaway Ibu Amirul dah ditutup semalam dan dah ada pemenangnya.
Jawapannya seperti gambar di bawah ni...



Pemenang tempat pertama


Pemenang tempat kedua

Pada yang pemenang, sila emailkan alamat ke fkay1914@gmail.com sebelum tengah malam ni...
kalau lambat hadiah akan diberikan kepada peneka jawapan betul yang lain...
Cepat...

Pada kengkawan yang telah menyertai tetapi tidak berjaya sila semak list di blog istimewa. Jika blog kengkawan tiada di situ, maklumkan pada Ain ye. Blog Istimewa tu akan kekal di situ sampai bila2...

10 comments:

yana aina said...

tahniah pd pemenang .. maaf yana tak smpt join. Tak perasan ... huhuhh

Sue-Rya Qistina said...

ya Allah...mmg x sangka betul kak!
saya main teka je pun.
thanks so much ye sbb pilih saya sebagai pemenang.
rezeki baby ni :)
alhamdulillah...
nnt saya emailkan details ya.
thanks again!

Mrs Velentine said...

tahniah

AyueJean AJ said...

Tahniah kepada pemenang... =D

Kesuma Angsana said...

tahniah lah pada yg menang ye

ros_reeza said...

Tahniah kepada pemenang :)
Terima ksih Ibu Amirul, sudi letakkan blog Ros di bloglist :)

Dunia Wilma said...

Tahniah kepada pemenang...

~didiey~ said...

tahniah kepada pemenang :)

Kniedaz said...

laa...kalkulator rupanya..tahniah kepada pemenang! ^_^

Zee Suhaini said...

tahniah pada yang menang..huhu terlepas dah nak join..

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff