my nuff

Penatnya Jalan-jalan

Hari ni dok citer pasal penat je....

Oleh kerana Ain join segmen INI, kenalah Bw semua peserta yang ada....
Ikut senarai tuan punya blog ada 85 semua nya....
Pergh.....
Tapi ada gak dua tiga blog yang Ain tak tak terjah...
bukan sebab tak suka tapi lambat sangat nak loading....
Minta maaf ye....
Tapikan sepanjang 'jalan-jalan' tu ada sesuatu yang Ain nak kongsikan kat sini...
Ada antara blogger yang menggunakan perkataan yang tak manis...
Macam 'Bakal Jenazah Komen Disini' "B****h"
Memanglah blog tu hak masing2...
Tapi kalo sendiri tulis sendiri baca tak apalah....
Ni kan ramai yang nak menerjah blog anda tu...
Ain ni pun bukan lah pandai berbahasa sangat...
Ain cuba untuk tidak menulis sesuatu yang boleh menyakiti hati orang lain atau yang menjelikkan....
Hmmmm.... apapun terpulanglah....
Sebab kata-kata itu mengambarkan keperibadian seseorang....

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

selamat berBW kak!
ye la kan, kata2 kita melambangkan peribadi kita. huhuhu

Sally Samsaiman said...

Bahasa melambangkan jiwa bangsa :P

Roslan Putra said...

jenuh nak bw 85 blog tuh...

Hanif Idrus said...

Jangan terlalu kasar...

Hanif Idrus said...

Taksempat taip lagi dah tersend...kikikiki.
Bahasa buday akita...ini sambungannya

Mrs Velentine said...

biasa lah...kak dorang ni tak guan bahasa yg bagus kdg2 malas nak baca

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff