my nuff

Sabtu minggu ni

Salam sabtu semua,
Apa aktiviti kengkawan hari ni.
Hari ni Faiz ge sekolah sebab ganti cuti raya cina ari tu.
Hari ni juga ada mesyuarat pibg kat sekolah faiz.
Kena pergi tu sebab nak tau bape yuran yg kena bayar.
Fahim ngan Firas plak camna.
Atas permintaan ramai taska diorang buka hari ni.
Tapi kena bwk makanan sendiri.
Pastu kena bayar rm10 seorang sebab kira byr ot pengasuh yang datang keje tu.
Oklah tu kan...
Kalo tak payah juga...

P/s sesuatu yg dinanti sebelum ni dah pun dapat semalam. Alhamdulillah...

2 comments:

YaNa Yassin said...

Hai ain, Salam Sabtu. Today ada event nak kena cover, nasib tgh. So boleh lah rehat2 jap :)

Mrs Velentine said...

apa yg di nanti tue kak??(**menyibuk pulak)

BEN ASHAARI

Yang Popular

Google+ Followers

Terima Kasih Sahabat

my nuff